Stal Rijken
home   /   nieuws

Nieuws


Mooi concours in Delft

Mooi concours in Delft


Vandaag reden we in Delft bij manege de Prinsenstad. Het was onze eerste keer op dit concours maar we zullen zeker vaker gaan. Fijne organisatie, goede accommodatie, mooie parcoursen van Kris van Gelder..... goed aan de maat zoals gewend van hem maar super te rijden.  Lees meer..
Dinanda wint 1.40 Wergea

Dinanda wint 1.40 Wergea


Vandaag gingen we met een wagentje vol paarden op reis naar Wergea, vooral om met Dinanda 1.40 te kunnen rijden. Dit pakte goed uit, want ze bleef super mooi foutloos en wist de rubriek te winnen. De eerste punten in het 1.40 zijn dus binnen en het doel gehaald. Hiermee is... Lees meer..
Veel prijzen oranjeconcours Ermelo

Veel prijzen oranjeconcours Ermelo


Vandaag werd er op het KNHS terrein in Ermelo het oranje concours verreden. Alle paarden liepen erg goed en er werden verschillende linten mee naar huis genomen. In de klasse L bleef Fadinia foutloos in het eerste parcours en werd 12e. In het progressief bleef ze ook... Lees meer..
20/04/2016  Fixit wint klasse L Funnygirl weer foutloos M

20/04/2016 Fixit wint klasse L Funnygirl weer foutloos M


In Soest verscheen Fixit vandaag na een korte vakantie weer voor het eerst in de ring in de klasse L. Met een mooie snelle omloop wist hij deze rubriek op zijn naam te zetten. Funnygirl kwam weer aan start in de klasse M en bleef wederom foutloos en werd derde. De Aes... Lees meer..
14/04/2016  Ekira wint in Wezep Dinanda derde

14/04/2016 Ekira wint in Wezep Dinanda derde


Vandaag reden we in Wezep. In de klasse Z wist Ekira mooi foutloos te blijven en de rubriek op haar naam te schrijven. In de klasse ZZ bleef Dinanda ook foutloos en een rustige barrage leverde de derde prijs op. In het M springen wist Funnygirl met een mooie foutloze rit de... Lees meer..
Ekira 8e Regiokampioenschappen klasse Z

Ekira 8e Regiokampioenschappen klasse Z


Vandaag werd in Vragender het Regiokampioenschap van Gelderland verreden. In de klasse Z liep de door ons gefokte Ekira naar een achtste prijs van de ruim 80 starts. Dit leverde haar een startbewijs op voor de Nederlandse Kampioenschappen die verreden worden in Ermelo op 26... Lees meer..
Tim naar 2e plaats op eerste wedstrijd

Tim naar 2e plaats op eerste wedstrijd


Vandaag heeft onze zoon Tim met zijn pony Bartje voor het eerst deelgenomen aan een bixie wedstrijd. Het was best heel erg spannend allemaal maar het ging heel erg goed! Met springen reed hij mooi foutloos en werd achtste. In de dressuur werd een heel net proefje gereden en... Lees meer..
Dinanda 7e Finale GMB

Dinanda 7e Finale GMB


Vandaag werd in Drachten tijdens het 3* concours de finale van de GMB jonge springpaarden competitie verreden. Bij de 7 jarige liep Dinanda een heel fijn foutloos rondje. In de barrage werd gekozen voor een rit met niet te veel risico en dit leverde uiteindelijk de 7e Lees meer..