• slide3
  • slide1
  • slide2

Stal Rijken


Wij fokken en leiden paarden op voor de springsport. Onze paarden worden over de hele wereld verkocht, van Europa, Amerika, Aziƫ tot het Midden- Oosten.
Onze accommodatie is gevestigd aan de Meeuwenweg 23 te Lelystad centraal gelegen in Nederland, niet ver weg van Schiphol airport.

Op ons bedrijf worden jaarlijks een achttal veulens gefokt, allen uit bewezen merrielijnen. Deze jonge paarden laten we in alle rust opgroeien waarna ze op vierjarige leeftijd klaargemaakt worden voor de springsport. 

Ons doel in de fokkerij is het fokken van, en opleiden tot, een fijn berijdbaar sportpaard.

 

Sportpaard van de maand

Bentley
Bentley

Hengst 2006
Calvino Z x Jus de Pomme Meer informatie

Mooi concours in Delft
Mooi concours in Delft
Vandaag reden we in Delft bij manege de Prinsenstad. Het was onze eerste keer op dit concours maar we zullen zeker vaker gaan. Fijne organisatie, goede accommodatie, mooie parcoursen van Kris van Gelder........ Lees meer..
Dinanda wint 1.40 Wergea
Dinanda wint 1.40 Wergea
Vandaag gingen we met een wagentje vol paarden op reis naar Wergea, vooral om met Dinanda 1.40 te kunnen rijden. Dit pakte goed uit, want ze bleef super mooi foutloos en wist de rubriek te winnen. De eerste... Lees meer..
Veel prijzen oranjeconcours Ermelo
Veel prijzen oranjeconcours Ermelo
Vandaag werd er op het KNHS terrein in Ermelo het oranje concours verreden. Alle paarden liepen erg goed en er werden verschillende linten mee naar huis genomen. In de klasse L bleef Fadinia foutloos in het... Lees meer..
Bekijk het nieuws overzicht